Марк Селбі – переможець запрошувального турніру Ліга Чемпіонату 2024

Марк Селбі виграв свій перший турнір в цьому сезоні, перемігши Джо О’Коннора з рахунком 3-1 в фінальному матчі.

Ця перемога дає Селбі бажаний поштовх перед завершенням сезону, а також гарантує йому місце на турнірі Чемпіон чемпіонів 2024. Марк виграв свій перший турнір після останньої перемоги на WST Classic рік тому і вперше отримав трофей Ліги Чемпіонату.

Марк Селбі отримав місце в фінальній групі завдяки перемозі в групі 3. Там він в фінальному матчі здолав Джона Хіггінса з рахунком 3:0.

Посівши друге місце в груповій таблиці фінальної групи, Селбі переміг в півфіналі Стюарта Бінгема з рахунком 3:0. Джо О’Коннор в свою чергу здобув перемогу з рахунком 3:0 над діючим переможцем турніру Джоном Хіггінсом в 1/2 фіналу.

О’Коннор, прагнучи отримати свій перший професіональний титул, відігрався з рахунку 0-55, щоб виграти перший фрейм на кольорових кулях. Селбі відповів брейками 74 і 137 очок і вийшов вперед з рахунком 2-1. А потім Марк виграв і четвертий фрейм, чим закріпив свою перемогу в матчі.

Марк Селбі:

“Протягом двох днів я багато забивав, коли мав моменти, тому в цілому я задоволений своєю грою. Це була важка група з чудовими гравцями. Джо блискуче грав, щоб потрапити сюди, і він показав кілька чудових моментів на шляху до фіналу. Мені дуже приємно здобути цю перемогу.”