World Grand Prix 2023. День 5. Перший півфінал

World Grand Prix 2023 сьогодні входить у півфінальну стадію.

В денній сесії свої матчі 1/4 фіналу зіграють ще дві пари учасників, переможці яких опиняться в півфіналі та зустрінуться вже завтра.

В вечірній сесії свою переможну ходу продовжує сенсаційний Ноппон Сенкхам, який вчора зміг обіграти Марка Вільямса з рахунком 5-3. Наступною його “жертвою” сьогодні буде Марк Аллен, який в свою чергу подолав Джека Лісовскі у вирішальному фреймі (5-4).

Матчі 1/4 фіналу проходять в форматі до 5 перемог, матчі 1/2 фіналу – до 6 перемог.

20 січня 20231/4 фіналу
15:00Шон Мерфі54Ентоні Макгілл
15:00Джадд Трамп53Сяо Годун
1/2 фіналу
21:00Марк Аллен61Ноппон Сенкхам

Марк Аллен:

“Я покарав Ноппона за деякі помилки, яких він не робив досі, тому загалом я дуже щасливий, що переміг. Я пам’ятав як грав з ним у півфіналі British Open і виграв там з рахунком 6-1. У мене в голові були такі думки, що якби я міг сильно стартанути, він, можливо, згадав би про це. Можливо, це те, що й сталося.

Джадд Трамп — гравець моменту, чемпіон Мастерс, і я завжди з нетерпінням чекаю таких матчів. Вболівальники завжди дуже гарні в матчах проти нього. Ми виросли, граючи разом у снукер, і знаємо ігри один одного зсередини. Однак мені потрібно грати краще, ніж я грав цього тижня.

Нічого не маю проти Джадда, але я хотів би побачити Шона у фіналі, щоб потім похвалитися. Було б так боляче програти цей фінал, знаючи, що мене будуть розпинати в соціальних мережах протягом місяців і років. Тому краще програти вже близькому другу. Це буде важкий матч, хто б не був моїм суперником.”