Tour Championship 2023. День 2

Другий день на Tour Championship і розпочався другий чвертьфінал!

Сьгодні зійшлися в двобої Алі Картер та Кайрен Вілсон.

  • Для Алі Картера це перший виступ на Tour Championship.
  • Кайрен Вілсон виступає вже на своєму третьому Tour Championship. В 2019 та 2021 роках він не зміг пройти далі 1/4 фіналу.

В особистих зустрічах невелика перевага на боці Картера.

28 березня 20231/4 фіналу
15:00Алі Картер26Кайрен Вілсон
21:00Алі Картер410Кайрен Вілсон

Кайрен Вілсон – другий півфіналіст Tour Championship 2023

Кайрен Вілсон сьогодні впевнено переміг Алі Картера з рахунком 10-4. Він, безсумнівно, задоволений сьогоднішнім виступом, оскільки під час матчу оформив сенчурі та ще сім брейків понад 50 очок. Цього разу Кайрен завдяки сьогоднішній перемозі вперше потрапив до півфіналу та зустрінеться з Діном Цзюньху в п’ятницю.

Вілсон провів вражаючий сезон, підкреслений перемогою на European Masters, а також виходом до півфіналу на Players Championship.

Програючи з рахунком 6-2 після першої сесії, Картер скоротив відрив, та виграв сьогодні ввечері перший фрейм із брейком в 61 очко. Він мав шанси в десятому фреймі, але не використав їх. А потім Алі провалив відіграш, коли вів з рахунком 50-11, та дав своєму супернику шанс зробити брейк 50 (рахунок став 7-3). 11-й фрейм пройшов за подібною схемою, коли Вілсон знов покарав Картера за помилку.

Далі серія в 50 очок допомогла Вілсону збільшити свою перевагу в рахунку до 9-3. Картер взяв один фрейм з брейком 69 очок, але Вілсон остаточно закріпив свою перевагу, зробивши брейк 84 очки в 14-му фреймі.

Кайрен Вілсон:

“Алі — класний гравець, тому я задоволений перемогою. Я активізувався, коли мені було потрібно, і зробив кілька гарних кліренсів. На цьому турнірі вісім найкращих гравців сезону, тож ти маєш грати бездоганно з самого початку. Однією з моїх головних цілей на сезон було потрапити на цей турнір, і тепер я вперше виграв тут матч.”

Алі Картер:

“Я цілий день грав жахливо. Я провалив три або чотири фрейми, і таке не можна собі дозволяти проти Кайрена.”