Players Championship 2023. День 5

Сьогодні в денній сесії на турнірі Players Championship відбудеться останній матч 1/4 фіналу: Кайрен Вілсон проти Гері Вілсона.

Кайрен Вілсон має шанс вийти в 1/2 фіналу вдруге на Players Championship. Попередній раз він грав в півфіналі в 2021 році.

А Гері Вілсон встановив свій рекорд на цьому турнірі, – участь в чвертьфіналі це тепер його найкраще досягнення тут.

У вечірній сесії перший півфінал зіграють між собою Джо О’Коннор та Алі Картер.

Джо О’Коннор, для якого цьогорічний турнір є дебютним, вже дістався півфіналу та може гідно внести свій виступ до великих досягнень своєї кар’єри. Його суперником сьогодні буде Алі Картер. Для Алі вихід в півфінал – це повторення досягнення 2017 року та шанс вперше потрапити в фінал турніру.

24 лютого 20231/4 фіналу
15:00Кайрен Вілсон61Гері Вілсон
1/2 фіналу
21:00Джо О’Коннор46Алі Картер

Алі Картер:

“Здавалося, що все піде не так. Я не забив рожеву кулю, коли рахунок був 2-2, і гра мені цього не пробачила. Я програвав з рахунком 4-2, я нічого не міг зробити правильно, і коли Джо помилявся, то нічого мені не залишав. Усе йшло не так, але я зміг таки показати свої найкращі вміння в кінці матчу. Я пишаюсь собою.

Зберігати холодний розум — це надзвичайно важливо, і саме це допомогло мені в цьому матчі. Я залишався терплячим, вірив і зберігав спокій. Це дозволило мені показати гарну гру, коли я мав шанс. Раніше я б втратив голову в такому матчі.

Уся справа в перемозі. Я вийшов у ще один фінал, і це чудово, але я хочу стати переможцем турніру. Я не хочу бути фіналістом. Це масштабний турнір, і, можливо, це буде найкращий турнір, який я виграв.”

Кайрен Вілсон:

“Я задоволений. Мені вдалося швидко розпочату гру з гарним брейком 92 очки. Стіл був перетягнутий, тому знадобилось трохи часу аби звикнути. Я радий, що пройшов далі.

Звісно ти пам’ятаєш, якщо програв гру. Гері виграв наш попередній матч на Scottish Open, тож приємно повернути ситуацію на мою користь сьогодні. Я бачив його на World Grand Prix і потиснув йому руку, щоб привітати його з першим рейтинговим титулом. Це наче сім’я, коли ми всі граємо в турі, подорожуємо, тому недобре мати ворожнечу.

Я люблю грати з Шоном. Він дуже гарно грає. Він пережив поразку від Роба в фіналі Welsh Open і знову виступає тут, у Вулвергемптоні. Мені потрібно бути на висоті, щоб перемогти його.”