Players Championship 2023. День 4

День чвертьфіналів у Вульвергемптоні – вболівальники побачать ще два матчі.

Лука Бресель та Джо О’Коннор зустрічалися лише двічі, перевага на боці Бреселя (2-0).

Ввечері Шон Мерфі зіграє проти Райана Дея. Статистика особистих зустрічей показує перевагу Шона 17-10. Останній раз матч між цими гравцями відбувся на турнірі Welsh Open 2022 і перемога дісталася Райану Дею – 4:0.

23 лютого 20231/4 фіналу
15:00Джо О’Коннор65Лука Бресель
21:00Шон Мерфі60Райан Дей

Джо О’Коннор:

“Це був гарний бій з Лукою. Я думаю, що люди в залі насолоджувалися цим матчем. З Лукою треба бути насторожі. Кожного разу, коли він дивиться, щоб зробити довгий удар, я знаю, що є великі шанси на успіх і я, ймовірно, втрачу фрейм після цього. Мені потрібно було триматися міцно в грі і не дати йому шансів.

Виступ на Scottish Open оновив мою впевненість в своїх силах. Мені треба трохи більше повірити в себе.

Було б чудово виграти цей турнір. Як гравець у снукер ти мрієш підняти заповітний трофей, але я не буду занадто багато про це думати, принаймні доки не дійду до фіналу.”

Шон Мерфі:

“Як і для будь-якого професійного спортсмена, коли години тренувань помітні на ігровій арені, – це справді винагорода. Так приємно знати, що всі зусилля були не дарма.

Коли ти граєш і все йде добре, це наче Нео з Матриці, все, що ти бачиш, – це зелені лінії всюди. Ти просто зупиняєш кулі та загрозу ще до того, як вони до тебе доберуться. А бувають дні коли відчуваєш, що не можеш навіть поцілити в лузу.”