Чемпіонат Великої Британії 2022, 1/4 фіналу

Чемпіонат Великої Британії 2022 невпинно наближається до свого фіналу. Сьогодні в Йорку відбудуться матчі чвертьфінальної стадії.

Матчі проходять в форматі до 6 перемог. Учасники чвертьфіналу отримають призові в розмірі  £25,000.

Кількість чвертьфіналів (півфіналів) на Чемпіонаті Великої Британії:

  • Ронні О’Салліван – 19 (11)
  • Шон Мерфі – 8 (6)
  • Джо Перрі – 8 (2)
  • Дін Цзюньху – 7 (3)
  • Марк Аллен – 6 (4)
  • Джек Лісовскі – 3 (0)
  • Том Форд – 2 (1)
  • Сем Крейгі – 1 (0)
18 листопада 20221/4 фіналу
15:00Джо Перрі46Том Форд
15:00Дін Цзюньху60Ронні О’Салліван
21:00Сем Крейгі46Марк Аллен
21:00Джек Лісовскі61Шон Мерфі

Дін Цзюньху:

“Я грав добре і мав свої шанси, та й мені трохи пощастило. Важко грати з Ронні, я знаю, що коли я виграю, то він може дуже швидко зробити камбек. Але сьогодні він, схоже, не міг це зробити. У перших двох фреймах він багато помилявся, і це трохи зняло з мене тиск. Після перерви мені довелося зосередитися.

Я хочу виграти цей турнір. Але поки я просто буду готуватися до завтрашнього матчу. Це тільки півфінали. Ніхто не знає, що станеться завтра, і все, що я можу зробити, – це продовжувати добре грати і очікувати результату.

Зараз у мене багато шанувальників, і мені дуже щастить. Китайські студенти в Йорку підтримують мене, і деякі гравці нашої академії приходять подивитися на мою гру. Я дуже радий, що вони тут.”

Ронні О’Салліван:

“Приємно бачити, як добре грає Дін. Він класний гравець. Після матчу я просто сказав йому: “Ти зіграв чудово, йди і виграй турнір, роби свою роботу.”. Я думаю, що ми всі – фанати Діна.

В деякі дні граєш і все йде чудово, а в інші – ні. Це був просто один із таких днів. Що поробиш? Тридцять років я в цій грі, і я отримав кілька серйозних ударів на цьому шляху.”

Том Форд:

“Коли рахунок був 3-3, я забив довгий червоний, і потім щось просто клацнуло, і далі я почувався в грі дуже добре. Щоразу, коли я виходив до столу, я відчував, що можу зачистити стіл за один візит. Це дуже дивне відчуття, але я почувався чудово, навіть під кінець матчу. Я знав, що зможу виграти, якщо матиму шанс.

Я працював з (психологом) Сабріною Френсіс, вона чудова людина. Раніше я міг помилитися і одразу руки опускалися, але тепер, якщо я роблю помилку, то швидко про це забуваю.

Дін — це гравець високого класу, він завжди був таким. За останні кілька років його гра трохи впала, але, схоже, він знову повернувся. Цей матч буде непростим.”

Джо Перрі:

“Коли я виграв фрейм і зробив рахунок 5-4, то в минулому це могло б справді вплинути на Тома. Але сьогодні – він зовсім інший гравець. Він подорослішав, він попрацював над психологічною частиною своєї гри, і він зіграв чудовий останній фрейм. Окрім Джека Лісовскі, він найкращий гравець, який ще не вигравав жодного турніру. Я бачу в ньому велику психологічну різницю.

На цьому турнірі я показав кілька справді гарних моментів, і сьогодні знадобився натхненний Том Форд, щоб перемогти мене.”