Players Championship 2023. День 2

Сьогодні відбудуться ще чотири матчі першого раунду Players Championship 2023.

Фіналіст Welsh Open 2023 Шон Мерфі зустрінеться з Марком Селбі в денній сесії.

  • Шон Мерфі бере участь в цьому турнірі вже четвертий раз. Найкращим його досягненням тут є фінал 2018 року. Тоді Ронні О’Салліван виграв турнір з рахунком 10-4.
  • Для Марка Селбі це шостий Players Championship, але жодного разу він ще тут не перемагав. Найвище досягнення Марка – вихід в чвертьфінали 2021, 2020, 2017.

Кайрен Вілсон зіграє проти Чжоу Юелуна. Цього року представників Китаю на турнірі лише двоє – Юелун та Дін Цзюньху.

  • Для Кайрена це вже шостий Players Championship. Найкращий його виступ був тут 2021 року, – тоді він дійшов до півфіналу, але програв Джону Хіггінсу 1-6.
  • Для Чжоу Юелуна це другий виступ на цьому турнірі. В 2021 році він не змін пройти далі першого раунду і програв в контрі Баррі Хоукінсу 5-6.

Ввечері переможець Welsh Open 2023 Роберт Мілкінс зіграє з Томом Фордом. Для обох гравців це перший виступ на Players Championship в тому форматі, в якому він є зараз.

Алі Картер отримав в суперники Джадда Трампа.

  • Починаючи з 2017 року, Джадд ще не пропускав жодного турніру. Двічі він ставав переможцем на Players Championship (2017, 2020), та крім цього ще двічі опинявся в півфіналах (2018, 2019).
  • Алі Картер двічі брав участь в турнірі. В 2017 році він дійшов до півфіналу та програв Джадду Трампу з рахунком 4-6.
21 лютого 20231/8 фіналу
15:00Кайрен Вілсон62Чжоу Юелун
15:00Марк Селбі36Шон Мерфі
21:00Алі Картер65Джадд Трамп
21:00Роберт Мілкінс65Том Форд

Роберт Мілкінс:

“Я не знаю, що сталося. але як я вже сказав, коли ти виграєш, – важко програти. Сьогодні ввечері навіть дрібниці були на моєму боці, і врешті-решт я таки виграв.

Я сидів в кріслі, коли він був біля столу у вирішальному фреймі. Зазвичай я би бажав, щоб він помилився. А тепер мене це навіть не хвилює. Останні кілька тижнів я пройшлов так багато. Це було дивовижно.

Я хотів би вірити, що ця перемога мені допоможе. Можливо, зараз це не так, але якщо я опинусь на Чемпіонаті світу перед кращим гравцем, то можливо, я зможу боротися, а не одразу здаватися.

Я пережив найбільшу перемогу в своїй кар’єрі. Якщо я не зможу повірити в себе зараз, то ніколи вже не повірю. Я з нетерпінням чекаю наступного раунду.

Алі Картер:

“Джадд весь вечір робив мені всілякі неприємності. Його відіграші бул неймовірними, і він буде звісно, розчарований, бо програв. Я би теж був розчарованим. Зрештою я зробив свою справу.”

Шон Мерфі:

“Я дуже радий. Результат нашого матчу з Робертом в неділю мав великий вплив на сітку в цьому турнірі. Мені довелося зіткнутися з одним із найскладніших гравців на турнірі та одним із найважчих гравців у моїй кар’єрі.

Я точно знаю, що він перемагав мене частіше, ніж я його. Ми граємо один з одним з десяти років і дуже добре знаємо один одного за столом і поза ним. Я хотів би віддати належне Марку, сказавши, що для всіх тих молодих гравців, які спостерігають і намагаються вдосконалюватися, він ніколи в житті не виконав жодного удару, якому не приділяв 100% уваги.

Будь-хто, хто займається таким точним спортом, розуміє, що найбільша похвала для самого собе, – коли удари виходять саме такими, як ти хочеш. Не просто в лузи, а саме туди, куди ти цілився. Багато моїх ударів потрапляють саме туди, куди я хочу. Загалом я в гарній формі весь сезон. Таке відчуття, ніби я досягаю моменту крещендо, і перемога не за горами.”