Players Championship 2023. День 3

Сьогодні на Players Championship 2023 після денної сесії ми дізнаємось імена ще двох чвертьфіналістів. А ввечері вже побачимо перший матч 1/4 фіналу: Алі Картер зустрінеться з Робертом Мілкінсом.

Вдень Лука Бресель зіграє з Джеком Лісовскі.

  • Для обох гравців це вже третій Players Championship. Лука не проходив тут далі 1/8 фіналу (2018, 2022), а от Джек Лісовскі обидва рази доходив до чвертьфіналу (2021, 2019).

Дін Цзюньху зустрінеться з Гері Вілсоном.

  • Гері Вілсон брав участь в цьому турнірі лише минулого року та не пройшов далі першого раунду.
  • Дін Цзюньху матиме вже п’ятий виступ на Players Championship. Найвищим його досягненнім тут є вихід в півфінал в 2017 році.
22 лютого 20231/8 фіналу
15:00Лука Бресель64Джек Лісовскі
15:00Дін Цзюньху36Гері Вілсон
1/4 фіналу
21:00Алі Картер61Роберт Мілкінс

Лука Бресель:

“Ми обидва хотіли перемогти, щоб потрапити на Tour Championship, тому це була досить важлива гра. Я задоволений тим, як пройшов матч. Завтра я буду цілком вмотивованим. Це великий турнір, і всі хочуть виступити тут добре.

Деякі думають, що головне, – це перемога, але я так не думаю. Є щось більше. Якщо ви дивитесь футбол і бачите, як Мессі та Роналду грають, то це зовсім інше видовище. Люди хочуть бачити розважальний футбол. Ми з Джеком показуємо гру , в якій є гарні брейки та удари. Це добре для глядачів. Це те, що люди очікували перед матчем, і ми змогли це показати.”

Алі Картер:

“Я сьогодні показав чудову гру, солідну та з гарними відіграшами. Він також добре відігравався, але коли я отримав свій шанс, то використав його. Я можу порахувати на пальцях однієї руки всі свої помилки.

Він не “вкрав” мій бонус, він виграв турнір і заслужив цей бонус. Але все вже в минулому, і немає сенсу турбуватися про це.

Моя впевненість в своїх силах дуже висока. Тут потрібно всього чотири матчі, щоб виграти турнір. Я вже виграв два, і в п’ятницю ввечері буде важка гра. Я їду додому на пару днів і з нетерпінням чекаю повернення.”