Один з найпопулярніших приватних детективів знову повертається у Jack Hammer 3 від NetEnt

5 березня, відомий виробник віртуальних консолей NetEnt презентував наступну частину Jack Hammer. Перші дві гри цієї серії було видано у 2011 та 2012 роках. Цього разу, студія вирішила загострити увагу на пошуках дорогоцінного діаманта у центрі Нью-Йорка 1950-х років. Тому, пригода обіцяє бути цікавою.

Щодо решти особливостей, вони також істотно відновилися, наприклад слот має сітку 5х6 та використовує каскадні обертання. При цьому, тут пропонується висока дисперсія та віддача 96.08. А, розпочати сесію можна зі ставок 0.20 – 100 кредитів на раунд. Загальний виграш обмежено х1 332. Тому, якщо потрібно провести безкоштовний тест-драйв, можна скористатися сайтом vipforbest.com, де пропонується великий вибір слотів на будь-який смак. 

Коротко про сюжетну лінію та винагороди

Як завжди, досвідчений приватний слідчий Джек Хаммер, починає інтригуючу справу. Його основним завданням є розшукати злочинців, які поцупили коштовний діамант у впливових Нью-Йоркців. Тому, виплати гравцям тут будуть солідними і, надаватимуться за 8 – 30 символів:

  • Судова постанова, Собача годівниця, Пістолет, Губна помада та Прикраси, х30 – х50;
  • Працівник поліції, Пес, Злочинець, Білявка та Жінка з темним волоссям, максимум х100;
  • Окремо, у грі є символ вайлд та Скатер.

Загальний дизайн гри майже не відрізняється від минулих версій. Тобто, гравці побачать мультяшних персонажів, виконаних у ретро-стилі та вулиці великого міста з хмарочосами. Але, у 6 рядку спливатимуть знаки питання, на місце яких ставатимуть множники функції Джека Хаммера.

Деталі про бонусні функції Jack Hammer 3

NetEnt зробила третю версію гри про відомого детектива більш сучасною та потужною у сенсі бонусів. Першим з них є Sticky Win з кількома респінами, що запускаються під час базової або бонусної гри. Загальна винагорода обчислюється по завершенні останнього повторного оберту. Можливо отримати бонус Детектива, який здатен перетворити звичайні малюнки на високооплачувані.

Більш вигідними є функції випадкових коефіцієнтів та безкоштовних обертань. У першому випадку, гравцям треба зібрати 8 або 20 іконок з високою оплатою. Це надає х2 – х4 або х5 та вище, відповідно. Друга функція передбачає збір 5 або 10 скатерів в обмін на 10 або 20 фріспінів. До того ж останню можливо придбати окремо за х75.