Ронні vs Хоссейн: треш-ток напередодні матчу

Непоганий розігрів перед сьогоднішнім матчем 1/8 фіналу…

Напередодні матчу Ронні О’Саллівана (Англія) проти Хоссейна Вафаї (Іран) у другому раунді Вафаї дав кілька провокаційних коментарів для Eurosport, заявивши, що О’Салліван «не підходить для гри».

«Crucible стане моїм домом. Я повинен та́к грати і влаштовувати таке́ шоу, щоб вразити людей і стулити пельку окремим із них. Маю показати їм, на що я здатен».

«Це тільки початок. Я ще не показував, на що здатен насправді. Якщо моя гра пройде на відмінно, я, безумовно, зможу нашкодити суперникам».

«Я поводився тихо й поважав його [О’Саллівана]. Але я помічав, як велика кількість людей надсилають інтерв’ю чи щось таке. Він той, ким є. Він чудовий тільки, коли спить».

«Я слідкував за ним, і він дійсно є легендою цього виду спорту. Ніхто не здатен перевершити його у грі в снукер. Безперечно, він просто геній. Але коли ти переходиш на особистість, коли ти слідкуєш за своїм героєм, то хочеш бути якомога більш схожим на нього. Це вплинуло й на мене, і я почав зневажати свою родину, своїх людей. Краще й не продовжувати… Щойно я змінив свого героя, я став ліпшою людиною. Я справді навчився поважати людей».

«Я знаю, що велика кількість молодих людей слідкує за нами, хоче бути такими, як ми. І я не бажаю, щоб вони зневажали свою сім’ю. Наприклад, коли вони виростають, вони використовуватимуть погані слова відносно своєї сім’ї або суперника. Я намагаюся змінити свідомість гравців, щоб вони більше поважали один одного. Це гра в снукер і в жодному разі не бокс».

«Я вже чемпіон, адже, коли з тобою серця твоїх людей, вже не важливо, виграєш ти чи програєш. Я не відчуваю жодного тиску через можливу перемогу чи програш. Навіть якщо він здолає мене з рахунком 13:0, я не стану перейматися: він тут уже 40 років. Йому нема чого доводити людям. Я також уже показав себе, однак хто ж виявиться найкращим у відношенні до людей? Це набагато цінніше в цьому житті».

Хоссейн Вафаї дав ексклюзивне інтерв’ю для Eurosport напередодні поєдинку з Ронні О’Салліваном у другому раунді, що відбудеться в п’ятницю, 21 квітня, о 16:30 за Києвом.

НОВИЙ ЦИФРОВИЙ ФОРМАТ EUROSPORT: голосові нотатки [voice notes]

Якщо ця інформація вас оминула, Eurosport запустив нову серію цифрового контенту під назвою «Голосові нотатки» [Voice notes] із першим епізодом, у якому Ронні О’Салліван відповідає на запитання відомих людей зі світу спорту, зокрема Кріса Фрума, Ріо Фердинанда та Раймонда ван Барневельда.