Ліам Грем – чемпіон Європи серед гравців до 21 року! Бойко – другий…

Шотландський снукерист Ліам Грем став чемпіоном Європи серед молоді до 21 року! У фіналі він переграв українця Юліана Бойка 5:2. Таким чином, Грем отримав дворічну путівку в професійний снукерний тур.

Відмітимо, що у четвертому фреймі фіналу Юліан відмітився сенчурі-брейком 101 очко! І взагалі, Бойко дуже непогано провів весь турнір, показав найкращу серійність серед усіх гравців, зробивши один сенчурі та ще 11 брейків за 50 очок. На жаль, зупинився за крок до перемоги, але й друге місце на такому престижному турнірі – чудовий результат! У нашого спортсмена все ще попереду.

Крім Юліана, до плей-офф молодіжного чемпіонату Європи пробились ще двоє наших хлопців: Петро Сидоренко подолав перший раунд, але в 1/16 поступився саме співвітчизнику Бойку. А Матвій Лагодзинський спершу переграв Владислав Градинарі 4:3, а потім в 1/16 з таким же рахуноком поступився майбутньому переможцю Ліаму Грему.

Вже у розпалі останній турнір цього снукерного марафону – дорослий чемпіонат Європи. Тут до наших доєднались Владислав Вишневський, Денис Хмелевський та Тарас Ульянченко. Українці продовжують штурмувати снукерні вершини!!!