Players Championship 2023. День 6

В вечірній сесії сьогодні відбудеться другий півфінальний матч між Кайреном Вілсоном та Шоном Мерфі.

В особистих зустрічах перевага на боці Шона. Останній раз вони грали на World Grand Prix в січні і перемогу отримав Шон (4-2).

Отримавши перемогу в цьому матчі, Кайрен Вілсон вперше вийде в фінал Players Championship, а Шон Мерфі в свою чергу – вже вдруге гратиме в фінальному матчі турніру.

25 лютого 20231/2 фіналу
21:00Кайрен Вілсон36Шон Мерфі

Шон Мерфі:

“Я дуже задоволений. Це був матч, що відрізнявся від мого попереднього матчу проти Райана Дея. Кайрен завжди був важким випробуванням для мене. Він грає трохи в іншому стилі, ніж Райан. В останніх кількох фреймах було досить багато надскладних відіграшів. Я радий, що мої гарні результати цього тижня продовжуються.

Я постійно повторюю, що моя гра йде у вірному напрямку. Вірю, що виграю щось до кінця сезону. Я думав, що це могло бути минулого тижня, але цього не сталося. Роберт грав феноменально добре, і для нього це так багато означало. Цього тижня буде дещо інакша гра з Алі Картером, це буде інше змагання.

Через наші матчі ми показали глядачам видовищність та високі стандарти гри. Алі – це той, з ким я маю гарні відносини поза столом. Через багато років ми підемо зі снукеру як друзі, але завтра ми потиснемо один одному руки і намагатимемося перемогти один одного всіма можливостями.”