Мастерс 2023. День 4

Сьогодні визначаться останні два учасники чвертьфіналу Мастерс 2023.

Для Джадда Трампа це 12-й Мастерс. Починаючи з 2009 року Джадд пропустив тільки 3 турніри – 2010, 2011 та 2021 року. Найкращим досягненням для нього є перемога в фіналі 2019 року.

Райан Дей виступав на Мастерс 6 разів та тричі виходив в чвертьфінал.

Кайрен Вілсон вже шість років поспіль успішно виборює своє право на участь в Мастерс (з 2017 по 2022). Найкращим здобутком тут для нього є участь в фіналі 2018.

З усієї четвірки Стюарт Бінгем має в своїй біографії найбільшу кількість виступів на Мастерс – 12. Також, як і Джадд, Стюарт має одну перемогу в фіналі – 2020 року.

11 січня 20231/8 фіналу
15:00Джадд Трамп65Райан Дей
21:00Кайрен Вілсон36Стюарт Бінгем

Джадд Трамп:

“Райану дуже не пощастило в останньому фреймі, тому що він зробив блискучий довгий удар на червоному, а потім червоний впав, коли він розкрив позицію. Такого не траплялося зі мною протягом усього сезону. Але завжди потрібно переживати за суперника, я був у такому положенні раніше, і це недобре. Я на сьомому небі від щастя, що пройшов далі. Я зробив кілька важливих ударів під тиском, коли це дійсно було потрібно було.

“Це турнір, як і в Крусібл, де не хочеш вилетіти в першому ж раунді. Я буду насолоджуватися наступним матчем, тому що я просто радий бути тут, бо я мав би бути зараз на шляху додому.”

Райан Дей:

“У мене було достатньо шансів, але була дуже важка гра. Я не почувався впевнено, коли приїхав сюди, а в ігровий день потрібно знайти ще додаткові 10-15 відсотків. І сьогодні цього не сталося.”

Стюарт Бінгем:

“Мої мама й тато завжди кажуть, що я намагаюся викликати у них серцеві напади, і цього вечора було таке. Коли рахунок був 5-0 я з легкістю грав, а потім Кайрен продемонстрував свою справжню мужність і влаштував таки бій. Зрештою мені пощастило пройти далі. Сумніви нікуди не подіти, особливо тому, що перемоги цього сезону давалися мені важко. Ця ж перемога додає мені великої впевненості в наступному матчі.

Коли я піднявся на вершину сходів на початку матчу, я подивився на арену і подумав: “О, вау, це чудово!”. Якщо тобі складно навіть виходити на арену на таких турнірах, то краще сидіти вдома. Те, як я почав матч, було просто мрією.”

Кайрен Вілсон:

“Коли рахунок був 5-0 я все ще не втратив насолоди від гри. Я не відчував, ніби мав забагато помилок, за винятком третього фрейму, коли я втратив шанс. Я пишаюсь тим, як я зробив камбек. На жаль я зробив кілька невдалих відіграшів в останньому фреймі.”