Ронні О’Салліван – переможець Гонконг Мастерс 2022!

Ронні О’Салліван – переможець Гонконг Мастерс 2022!

Фінал-мрія для гонконгського глядача – місцевий улюбленець публіки Марко Фу проти Ронні О’Саллівана! Матч відбудеться у форматі максимально можливих 11-ти фреймів, початок о 14:00 за Києвом.

9 жовтняФінал
14:00Ронні О’Салліван64Марко Фу

Десять фреймів знадобилось Ронні О’Cаллівану, щоб здолати Марко Фу. 6:4 – остаточний рахунок у фіналі, незважаючи на те, що Ронні з самого старту захопив лідерство, довівши його до розгромних 4:1.

В другій половині матчу Марко ще вдалося трохи нав’язати боротьбу, але в підсумку все ж перший номер рейтингу виявився сильнішим. На рахунку Ронні два сенчурі (105 та 114), та чотири півсотні, в активі Фу – три брейки за 50.

Ронні О’Салліван:

“Це неймовірно. Забудьте про перемогу в турнірі, грати перед 9000 вболівальниками – це просто фантастично. Я був на тенісному турнірі ATP у Лондоні, і я відчував щось подібне. Я ніколи не переживав таке, і не думав, що зі мною це станеться. Це просто неймовірно. Це – найкращий турнір, на якому я коли-небудь грав у своєму житті.

Це інший тип переживань, ніж в Крусіблі. Тут багато вболівальників, але і є більше вільного простору. Я приємно нервував і насолоджувався грою тут. Я хотів, щоб турнір ще продовжувався, тому я розчарований, що все закінчилось.

Всі раді, що Марко повертається в снукер. Він провів чудовий турнір, переміг двох фантастичних гравців і тримався в матчі зі мною до кінця. Він зробив максимум перед своєю домашньою публікою. Вболівальники покладали на нього великі сподівання, і він їх виправдав.”