Гонконг Мастерс 2022. Півфінали

Гонконг Мастерс 2022. Півфінали

На Гонконг Мастерс сьогодні проходять матчі 1/2 фіналу.

8 жовтня1/2 фіналу
08:30Марко Фу65Джон Хіггінс
14:00Ронні О’Салліван64Ніл Робертсон

В першій сесії відбувся поєдинок місцевого улюбленця Марко Фу та Джона Хіггінса. Окрім того, що гравці потішили глядачів приємним рахунком, Марко Фу у вирішальному фреймі зміг оформити максимальний брейк.

Досить незвично спостерігати снукер при такій масовій аудиторії, тим більше коли вона підтримує місцевого гравця. Інколи складається враження, що ми на хокейному чи баскетбольному матчі.

Вашій увазі фінальні удари Марко Фу у півфіналі…

Марко Фу:

“Це дивовижно. Я досі не можу повірити, в те, що сталося. Зробити щось подібне майже неможливо.

Сьогодні там була неймовірна атмосфера. І я дуже радий, що граю досить добре. Це мій найкращий момент як професіонала – зробити щось подібне перед своєю рідною публікою. Цього тижня у нас була величезна відвідуваність, і ця подія – моє найбільше досягнення.

Я ніколи не бачив такої атмосфери на арені. Я радий, що був частиною цього. Це показує, наскільки сильно люди Гонконгу люблять снукер. Сподіваюся, у майбутньому ми зможемо провести повноцінний рейтинговий турнір. Я думаю, що Гонконг заслуговує на велику подію в майбутньому.”

Джон Хіггінс:

“Завтра буде неймовірна подія. Я думаю, що дійсно прийду, щоб подивитися. Зазвичай я не думаю, що дивився б фінал, після того як програв. Але це – особливе місце, тому я думаю, що я подивлюся фінальний матч. Це – фантастична арена.”

Ронні О’Салліван:

“Це була чудова подія, чудова публіка та чудове місце. Вболівальники були неймовірні, і їх пригостили чудовим снукером від Ніла, який вигравав з рахунком 4-1.

Якби це був боксерський поєдинок, то його, ймовірно, зупинили б вже в той момент. Мене перегравали, але я вистояв. Я не картаю себе так сильно, як раніше, тому завжди даю собі шанс. Це одна з моїх сильних сторін — не грати якнайкраще, але виборювати гарні результати.

Зіграти з Марко в Гонконзі — це чудове. Добре, що Марко пройшов у фінал. Я знаю, як багато для нього означає показати гарну гру для шанувальників снукеру в Гонконзі. Я щасливий, що можу зіграти з ним у фіналі.”