Дебют Андреса Петрова, старт Ронні О’Саллівана

Дебют Андреса Петрова, старт Ронні О’Саллівана

Виступ Ронні О’Саллівана та дебют в мейн-турі першого естонського професіонала Андреса Петрова – в центрі уваги чергового дня Championship League.

Чемпіон світу виглядав дуже непогано, як на початок сезону. Група Ронні дісталась нескладна, і жодних проблем не виникло. 3:0 з брейками 67, 65 та 54 з Фарахом Аджаїбом, 3:1 з брейком 68 з Елфі Берденом, і ще раз 3:1, тепер вже з Олександром Урзенбахером.

Швейцарець до зустрічі з Ронні також виграв дві зустрічі, але з гіршою різницею фреймів, так що міг претендувати на вихід з групи лише в разі перемоги над «Ракетою». Ронні виграв перший фрейм з брейком 56 очок, «Урз» відповів сенчурі 105, але на цьому його успіхи і скінчились. Серії 58 та 121 очко принесли Ронні перемогу і в зустрічі, і в цілому в групі. Аджаїб з Берденом зіграли внічию, за різницею фреймів третє місце та 1000 очок в доробку англійця.

Андрес Петров стартував з поразки від Джеймі Джонса – 1:3, після чого зіграв унічию з Семом Крейгі. Інтрига в групі на той час вже була вичерпана, бо Джонс виграв і другу зустріч – 3:0 у Девіда Ліллі та зафіксував за собою перше місце. В третій зустрічі Джонс зіграв внічию з Крейгі, а Петров поступився 0:3 Ліллі.

Отже, Джонс – перший, Ліллі – другий, Крейгі – третій, Петров, так як і наш Антон Казаков посів останнє місце та не заробив поки рейтингових очок.

Андрес досить позитивно відгукнувся про свій виступ на першому професійному турнірі:

“Враховуючи передтурнірний стан та підготовку, вважаю нічию та три взяті фрейми більш ніж оптимальним результатом. За серіями очевидно, що стан не зовсім боєздатний. Відновлюватиму здоров’я і буду готуватися до кваліфікації на European Masters. Початок покладено, і особисто мене він обнадіює.”

Фото – телеграм-канал Андреса Петрова