Антон Казаков дебютував в мейн-турі

Антон Казаков дебютував в мейн-турі

Антон Казаков розпочав професійну кар’єру. Зробив це яскраво, вже в першій зустрічі розтрощивши Тома Форда.

Виграний перший фрейм у кар’єрі перетворився на першу виграну зустріч – 3:1. Фантастичний початок, після чого, з огляду на те, що саме Форд був фаворитом групи, ми почали сподіватись, що Антон в змозі виграти групу та вийти в наступне коло. Але мейн-турівська реальність виявилась набагато жорсткішою.

Казаков програв спочатку «всуху» Крісу Вейкліну, а потім лише один фрейм (з першим півсотенним брейком у професійному снукері – 57 очок) взяв у Яна Бернса. Одна перемога в трьох зустрічах – зазвичай, цього вистачає для третього місця, яке на Championship League нагороджується 1000 фунтами стерлінгів/рейтингових очок. Але не цього разу.

Перше місце зайняв Вейклін – дві перемоги і поразка від Форда. Том Форд після програшу Антону зіграв внічию з Бернсом та переміг Вейкліна – це друге місце. Також чотири очки – перемога над Казаковим та нічия з Фордом в доробку Іана Бернса.

Отже, Антон Казаков з трьома очками – останній. Без набраних рейтингових очок та зароблених грошей. Прикро. Але Казаков, все одно, молодець. Дуже крутий старт у вигляді перемоги над Фордом – вже історія. Чекаємо на наступні виступи та віримо в Антона!

В іншій групі четвірка гравців презентувала карколомний сценарій. Перший тур – нічиї. Другий – так само. Не зміг виграти у своїх суперників навіть явний фаворит групи Кайрен Вілсон – нічиї з аматором Люком Сіммондсом та Майклом Джаджем.

В останньому турі Майкл Джадж перемагає з рахунком 3:1 Люка Сіммондса, примушуючи Вілсона обов’язково вигравати у Чжана Аньди. Китаєць перемагає в першому фреймі, Кайрен – в двох наступних. Але четвертий фрейм знову за Аньдою. Третя поспіль нічия і для Кайрена Вілсона, і для Чжана виводить до наступного кола Майкла Джаджа.