Волден та Сяо – чергові переможці груп Ліги Чемпіоншип

Волден та Сяо – чергові переможці груп Ліги Чемпіоншип

Цікаві сюжети в шостий день Championship League вивели в обох групах на перші місця фаворитів – Ріккі Волдена та Сяо Годуна.

Волден в групі №15 розпочав з перемоги над Енді Лі з Гонконга, потім зіграв внічию з Джерардом Гріном. В заключному турі Грін поступився Лі – 1:3, і все вирішувала зустріч Волдена та Джексона Пейджа. На рахунку валлійця було три очки – перемога над Лі, поразка від Гріна, отже у наступне коло його виводила лише перемога. Але вже після двох фреймів все стало зрозуміло. Ріккі повів 2:0, зробив сенчурі та забезпечив собі перше місце. Гра, в підсумку, завершилась з рахунком 3:1.

Другим в групі став Грін, Пейдж та Лі дійшли до фінішу з однаковими показниками і лише за рахунок більш високого рейтингу Пейдж заробив 1000 фунтів стерлінгів/рейтингових очок.

А ось в групі під номером 32 максимального результату досяг Сяо Годун. Три перемоги в трьох зустрічах і перше місце. Цікаво було подивитись на дебют в мейн-турі 22-річної тайки Нутчарут Вонгхарутай, яку вже майже офіційно для зручності «перейменували» в Нутчарут Мінк. Є впевненість, що вже в цьому сезоні Нутчарут виступить краще ніж це робили Ріен Еванс та Ин Онь Йі. Поки ж тайка дебютувала з нічиєї з Скоттом Дональдсоном (!), але потім програла і Сяо Годуну, і Роду Лоулеру (обом – 1:3) й посіла останнє місце. Лоулер став другим, Дональдсон – третім.