Tour Championship 2022. Другий півфінал

Tour Championship 2022. Другий півфінал

Сьогодні в Лландідно визначиться другий фіналіст турніру Тур Чемпіоншип – Джон Хіггінс зіграє з Лукою Бреселем. Переможець у фіналі буде грати в неділю з Нілом Робертсоном, який вчора обіграв у вирішальному 19-му фреймі Ронні О’Саллівана.

Не дивлячись на поразку, Ронні чудово провів матч, зробивши п’ять брейків за 100 очок. Таким чином, він став першим гравцем, який програв матч, зробивши п’ять сенчурі. Ось таке собі досягнення (чи антидосягнення). А ще… він став першим гравцем, що зробив п’ять сенчурі у двох матчах підряд.

У другому півфіналі фаворитом вважають Джона Хіггінса, щоправда, гра, яку продемонстрував Лука проти Джадда Трампа говорить про те, що шанси у бельгійця будуть, і будуть вони немаленькі. Ну що ж, подивимось…

2 квітня1/2 фіналу
13:00Джон Хіггінс53Лука Бресель
19:30Джон Хіггінс107Лука Бресель

Джон Хіггінс:

“Я в ейфорії. Я дуже задоволений своєю перемогою над Лукою. Він стартував в матчі, як потяг, і з рахунком 3-0 він мене просто розчавив. Тому я не міг повірити, що взяв лідерство після першої сесії.

Я відчуваю, що моя гра зараз йде дуже добре. Я роблю мало помилок, але найголовніше, що глибоко всередині себе я впевнений, що можу вийти та показати гарну гру. Мені потрібно бути на вершині своєї гри, щоб мати шанс перемогти Ніла.

Це неймовірне випробування – змагатися з Нілом. Він може грати на рівні з будь-яким гравцем у снукер. Його довгі удари – неймовірні, але я з нетерпінням чекаю цієї зустрічі.”