Ронні О’Салліван виходить в півфінал

Ронні О’Салліван виходить в півфінал

Ронні О’Салліван – третій після Джона Хіггінса та Ніла Робертсона півфіналіст Тур Чемпіоншип 2022. У надзвичайно видовищному та інтригуючому матчі вчора він обіграв Марка Вільямса у вирішальному фреймі 10:9.

Протягом матчу жоден з гравців не виходив вперед більше, ніж на два фрейми. Отож, логічно, що все вирішувалося в 19-му, який проходив у боротьбі зі взаємними шансами. У підсумку 65-44 і О’Салліван йде далі.

Також відмітимо п’ять сотенних брейків на рахунку Ронні, і ще один сенчурі в активі валлійця.

Ронні О’Салліван:

“Це, мабуть, була його найкраща гра проти мене і моя найкраща гра проти нього за весь час. Для нас обох добре грати разом – це досить рідкісно.

Я був шокований, коли хтось сказав мені, що я стану першим номером світового рейтингу. Це схоже на те, коли я виграв титул чемпіона світу після того, як я не грав цілий рік. Я був шокований, що зміг це зробити, і трохи здивований, що на цьому етапі моєї кар’єри мені вдалося потрапити на перше місце. Я докладу зусиль, щоб стати найстаршим гравцем, який коли-небудь знаходився в топ-вісім рейтингу. Це буде подвиг.

Я був в захваті. Неможливо не відчувати це. Моє розуміння гри полягає в тому, щоб більше не хвилюватися через перемогу чи поразку. Я збираюся отримати від гри стільки, скільки зможу. Я можу приїжджати на турніри, і не важливо, виграю я чи програю. Але було б добре вигравати, тому що я ще можу позмагатись.”

Сьогодні відбудеться останній чвертьфінал турніру – Лука Бресель проти Джадда Трампа.

31 березня1/4 фіналу
13:00Джадд Трамп26Лука Бресель
19:30Джадд Трамп610Лука Бресель