Players Championship 2024. День 2

На Players Championship 2024 продовжується перший раунд змагань.

В вечірній сесії гратиме Ронні О’Салліван, який є дворазовим (2018, 2019) переможцем цього турніру. Його суперником буде Чжоу Юелун, який втретє виступає на Players Championship, але далі першого раунду він не проходив.

20 лютого 20241/8 фіналу
15:00Марк Вільямс3-6Марк Аллен
15:00Гері Вілсон6-4Хоссейн Вафаї
21:00Том Форд2-6Алі Картер
21:00Ронні О’Салліван6-2Чжоу Юелун

Ронні О’Салліван продовжує свою переможну серію, здобувши 16-ту перемогу поспіль, тепер вже в матчі проти Чжоу Юелуна з рахунком 6-2.

Ронні збирається виграти четвертий титул, маючи перемоги на Чемпіонаті Великої Британії, Мастерс та World Grand Prix.

Чжоу сильно розпочав матч, здобувши перевагу з рахунком 2-1. Однак після цього моменту Чжоу послабив контроль над грою. Ронні виграв п’ять фреймів поспіль та переміг в матчі з рахунком 6-2.

Далі на О’Саллівана чекає інтригуюча зустріч в 1/4 фіналу з Марком Селбі або Баррі Хокінсом.

Алі Картер здобув перемогу над Томом Фордом з рахунком 6-2 і отримає в чвертьфіналі суперником Джадда Трампа.

Картер вже двічі грав з Трампом в цьому сезоні, програвши фінал Wuhan Open з рахунком 10-7 і вигравши на Мастерс з рахунком 6-5.

Алі Картер:

“Грати проти Джадд – завжди яскраво. Я другий фаворит, але дуже чекаю на цей матч.

Ці турніри є дуже престижними подіями для нас. Вони посідають друге місце після Потрійної корони. Турніри Home Nations дуже складні, але вони, здається, підходять Гері Вілсону. Я ж намагаюся зосередитися на цих великих турнірах і радію сьогоднішній перемозі.”

Марк Аллен зробив рідкісний брейк 146 очок під час матчу проти Марка Вільямса, де він переміг з рахунком 6-3 і вийшов до чвертьфіналу.

Аллен розпочав матч у блискучій формі, з брейком 146 очок у першому ж фреймі, після чого пішли брейки 112 та 102 очки і рахунок став 3-0.

Аллен мав перевагу і в четвертому фреймі, але Вільямс зробив брейк 71 очко і виграв фрейм (3-1).

Після перерви, Вільямс ще більше скоротив відставання, вигравши п’ятий фрейм (3-2). Однак брейки 94, 70 і 68 дали Аллену три фрейми з наступних чотирьох, і він вийшов переможцем з рахунком 6-3.

Марк Аллен:

“Це був один з найкращих матчів після перемоги на Чемпіон Чемпіонів. Був один матч на English Open, де я зробив чотири сенчурі, але я не відчував тоді що контролюю гру.

Коли минулого тижня я програв Джону Хіггінсу на Welsh Open, я був дуже розчарований своєю грою. Не результатом гри, тому що можеш програти Джону, навіть граючи добре. Мені потрібно було щось змінити. Це, мабуть, єдиний раз, коли я йшов прямо до тренувального стілу після поразки, щоб побачити, що я можу зробити.”