Джадд Трамп втретє переміг на German Masters!

Джадд Трамп встановив рекорд перемог на German Masters, випередивши Марка Вільямса та Алі Картера, які перемагали тут двічі.

Джадд переміг Ніла Робертсона тут, на Темподромі, в фіналі 2020 року та Джека Лісовскі в Мілтон-Кінс в 2021 році, коли турнір було перенесено через пандемію.

Для Трампа цей сезон став сильним та яскравим: він наразі має чотири рейтингові перемоги, причому три з них – це турніри BetVictor Series.

Після цієї перемоги Трамп має 27 рейтингових титулів за свою кар’єру. Тепер він відстає на один титул в цьому рейтингу від Стіва Девіса (28) і на чотири від Джона Хіггінса (31).

Рейтингові переможці:

  • Ронні О’Салліван – 41 титул
  • Стівен Хендрі – 36 титулів
  • Джон Хіггінс – 31 титул
  • Стів Девіс – 28 титулів
  • Джадд Трамп – 27 титулів

Вдалий виступ Трампа цього тижня став одночасно і тріумфом в серії BetVictor, завдки чому він отримав бонус £150 000 на додачу до £80 000, які він заробив за титул цього тижня.

Си Цзяху в свою чергу теж мав вдалий тиждень і дійшов до свого першого рейтингового фіналу. Він став 13-м гравцем з материкового Китаю, який досяг рейтингового фіналу.

Після першої сесії Джадд Трамп мав перевагу в рахунку 5-3.

Си зі старту взяв перший фрейм з брейком 123 очки і скоротив відставання (5-4). А далі послідовні сенчурі 113 та 108 очок від Трампа зруйнували всі його зусилля (7-4). Наступний фрейм також виграв Джадд (8-4).

Після перерви Си Цзяху відіграв ще один фрейм і спробував залишитись в боротьбі (7-5). Однак його опір тривав недовго, і брейки 66 і 81 очок дали Трампу необхідні фрейми для перемоги в матчі.

Джадд Трамп:

“Для мене це – особлива подія. Я думаю, що глядачі роблять це місце особливим. Це, безперечно, одна з найкращих арен в турі. Це турнір, на який я з нетерпінням чекаю, і, здається, тут я граю якнайкраще.

Це був важкий двобій, тому що ніколи не знаєш, що він буде робити далі. Завжди почуваєшся на краю. Він іде на абсолютно всі удари. Це трохи складно, і тому не можеш розслабитись. Я показав свій найкращий снукер, коли це було потрібно, і мало помилявся в другій сесії.

Я думаю, що він – дуже перспективний гравець. Він продемонстрував чудову форму на Чемпіонаті світу та на цьому турнірі, і він, безперечно, найталановитіший гравець і має великі шанси досягнути вершини гри. Ключовим для нього є вибір удару, як це було і для мене в молодості. Як тільки він це зрозуміє і буде більш рішучим, то почне боротися за багато титулів.

Після останніх двох сезонів, коли я не вигравав багато титулів, люди дуже швидко це відзначили. Приємно змінити все в цьому сезоні. Можливо, те, що говорять деякі люди поза столом, підштовхує мене до того рівня, коли я можу вигравати тиждень за тижнем. Я завжди був дуже відданим справі. А на таких аренах щось запалюється всередині.”

Си Цзяху:

“У мене був неймовірний шлях до фіналу. Зрештою, моїм суперником був Джадд, він – чудовий гравець, і мені є чому в нього повчитися. Мені сподобався цей тиждень.

Німецькі вболівальники дуже пристрасні, і це фантастично. Це – блискуче місце і мені дуже приємно тут бути.”