WPBSA Q Tour 2023/2024 стартував!

Сьогодні розпочався перший турнір WPBSA Q Tour Global 2023/2024. Він триватиме до 27 серпня в North East Snooker Centre, Норт-Шилдс, Англія.

Протягом чотирьох турнірів у Великій Британії та трьох турнірів у континентальній Європі гравці знову змагатимуться за те, щоб закінчити сезон якнайкраще та отримати місце в мейн-турі.

Нагадаємо, що Q Tour Global Playoff буде перезапущено в сезоні 2023/24 і це вперше дасть можливість гравцям отримати три карти в професійний тур.

Як і в попередніх сезонах, в плей-офф братимуть участь 16 гравців: переможці турнірів Q Tour Великої Британії/Європи, та найкращі гравці згідно рейтингу, які разом сформують 16 місць. До них приєднаються ще вісім гравців з регіональних турнірів Q Tour, що будуть проводитись по всьому світу. Якщо ці місця не будуть зайняті, то їх заповнять додатковими гравцями згідно рейтингу Q Tour Великої Британії/Європи.

В першому турнірі беруть участь 115 гравців. Серед них і український снукерист Юліан Бойко. Він зіграє свій матч 1/32 фіналу 26 серпня о 12:00. Суперник Юліана наразі невідомий.

Розклад всіх матчів турніру присутній на сайті snookerscores.net. Півфінали турніру відбудуться 27 серпня о 15:00, а фінальний матч розпочнеться о 18:30.

Attachment