World Open знову з’явиться в снукерному календарі цього сезону

WST і партнери в Китаї оголосили, що рейтинговий турнір World Open відбудеться в китайському Юйшані в березні 2024 року.

Це буде четвертий турнір WST, що відбудеться в Китаї в сезоні 2023/24, після Шанхай Мастерс (вересень), Wuhan Open (жовтень) та International Championship (листопад).

World Open триватиме з 11 по 17 березня в Юйшані в провінції Цзянсі, де турнір проводився з 2016 по 2019 рік. Джадд Трамп є діючим переможцем турніру, в 2019 році він в фіналі переміг Тепчайю Ун-Ну.

Голова WST Стів Доусон:

“Ми раді об’єднати зусилля зі Star Xing Pai, муніципальним урядом Юйшань і CBSA, щоб провести World Open у Юйшані у 2024 році.

Не маючи змоги організувати турніри в материковому Китаї з 2019 по 2023 роки через обмеження на подорожі, ми рішуче повернулися цього сезону. Проведення чотирьох великих китайських подій у нашому першому повному сезоні на Далекому Сході підкреслює величезний апетит до снукеру в Китаї та той факт, що ми побудували тривалі відносини з нашими ключовими партнерами.

Майбутнє снукеру в Китаї яскраве, і це тільки початок. World Open — це фантастичний турнір у чудовому місці, яке має особливе значення для снукеру, оскільки це дім Star Xing Pai і першого в світі Міста більярдного спорту.

Титул переможця цього турніру мають чотири великих снукеристи — Алі Картер, Дін Цзюньху, Марк Вільямс та Джадд Трамп. І я впевнений, що всі найбільші зірки снукери з нетерпінням чекатимуть шансу повернутися в Юйшань у 2024 році.”