World Grand Prix 2023. День 6. Другий півфінал

Сьогодні ввечері буде поставлено крапку – визначиться другий фіналіст World Grand Prix 2023.

Шон Мерфі та Джадд Трамп зійдуться в двобої за місце в фіналі та шанс виграти головний трофей та приз £ 100 000.

Переможця сьогоднішнього матчу чекає зустріч з Марком Алленом, який вчора переміг Ноппона Сенкхама (6-1).

Матчі 1/2 фіналу проходять в форматі до 6 перемог.

21 січня 20231/2 фіналу
21:00Шон Мерфі26Джадд Трамп

Джадд Трамп:

“Коли граєш проти Шона, то завжди знаєш, що буде важко. Тому така легка перемога завжди є бонусом. Це економить трохи сил для фіналу. Я задоволений тим, як грав. Я забивав багато і використовував свої шанси. Довгі удари в мене не були дивовижними, але врешті-решт цього було достатньо.

Завжди неприємно програти комусь, і треба прагнути того, щоб це не сталося двічі поспіль. Приємно, що цього разу я зміг виграти. Сьогодні я почувався добре і комфортно. Я тепер маю велику впевненість в своїх силах після перемоги на Мастерс і, сподіваюся, що добре зіграю в фіналі.

У мене завжди були гарні матчі з Марком Алленом, і їх буде ще багато. Він в гарній формі цього сезону, він багато вигравав і щоразу, коли підходить до столу, то показує класну гру. Для мене важливо виходити і грати в свою гру і намагатися контролювати стіл, а не дозволяти йому щось диктувати. Сподіваюся, я зможу щось вигадати з моїми довгими ударами.

Цей турнір відбувається дуже близько до мого дому. Цілий тиждень я отримую чудову підтримку. Я був фаворитом публіки проти Шона, і, безсумнівно, усі підуть за мною у фіналі. Це змушує мене докладати ще більше зусиль. Мене переповняє впевненість в собі, коли на арені всі за мене.”