World Grand Prix 2023. День 4

На World Grand Prix сьогодні в денній сесії визначаться останні чотири чвертьфіналісти.

В вечірній сесії переможці вчорашніх матчів 1/8 фіналу вже розпочнуть боротьбу в наступному раунді.

Вчора Ноппон Сенкхам сенсаційно обіграв Ронні О’Саллівана з рахунком 4-2 і вийшов у чвертьфінал. До цього тайський снукерист переміг Марка Селбі (4-1). Наступний його суперник – Марк Вільямс, що показує блискучу гру в останніх турнірах. Чи вдасться Ноппону перемогти сьогодні ще одного топа?

19 січня 20231/8 фіналу
15:00Лука Бресель04Джадд Трамп
15:00Сяо Годун41Райан Дей
16:00Кайрен Вілсон24Шон Мерфі
16:00Сем Крейгі04Ентоні Макгілл
1/4 фіналу
21:00Марк Аллен54Джек Лісовскі
21:00Ноппон Сенкхам53Марк Вільямс

Ноппон Сенкхам:

“Сьогодні я дуже щасливий. Це дуже велике досягнення – перемогти Марка Вільямса. Я намагався захистити кожну кулю, але його довгі удари були такими гарними. Цього тижня я показав сильну гру. Я такий щасливий. Я досі не можу в це повірити, тому що останні кілька місяців я не був у формі. А зараз я тут, і це дивовижно.

У мене є досвід гри в трьох півфіналах. Цього разу я докладу всіх можливих зусиль. Цього разу я маю гарний досвід. Я буду насолоджуватися і продовжуватиму посміхатися. Я думаю, що цей тиждень стане моїм.”

Марк Аллен:

“Чесно кажучи, набагато важливіше мати гру B. Ймовірно, якнайкраще вдається зіграти пару разів на сезон або кілька разів на рік. Щоб проходити далі, потрібно показату гру B, а іноді й гру C. Якщо тобі вдається вигравати ті матчі, коли ти не в найкращому стані, – це повністю змінює твій сезон. Два роки тому у мене був жахливий сезон, тому що я програвав майже кожен вирішальний матч. Я не зміг отримати перемоги в близьких матчах, а цього сезону я зміг це зробити майже в кожному матчі. Це робить величезну різницю.

Ноппон — класний гравець. Він значно покращився, і я оцінюю його дуже високо. Я дуже добре грав проти нього в півфіналі British Open. Мені потрібно зіграти щось подібне, щоб завтра перемогти. Здається, цього тижня він справді літає. Можливо, мені потрібно спробувати зробити щось те, що я робив сьогодні ввечері, і не допустити його до столу.”

Джадд Трамп:

“Я, ймовірно, граю трохи краще, ніж минулого тижня. Я забиваю трохи більше. Я мав зробити максимум в цьому матчі, а також повинен був зробити сенчурі в останньому фреймі. Я все ще трохи розчаровуюся, коли не можу зачистити стіл. Складну роботу я виконав, і переможні фрейми були виграні. Було б чудово зробити це стильно, але все одно це ще одна перемога.”