British Open 2022. День 5. Чвертьфінали

British Open 2022. День 5. Чвертьфінали

Сьогодні в Мілтон-Кінсі на рейтинговому турнірі British Open відбудуться чвертьфінальні матчі. Випадковий жереб звів найсильніших гравців в один матч – Марк Селбі зіграє проти Марка Аллена.

Марк Селбі, вочевидь, герой вчорашнього дня, провів блискучий поєдинок 1/8 фіналу проти Джека Лісовскі. Вже в першому фреймі Марку “підкорився” максимальний брейк 147 очок, окрасою якого став удар, в результаті якого в лузі опинилась 12-та червона куля. Не маючи прийнятного виходу, Селбі зіграв червону від двох бортів – “трипл” з ідеальним виходом на чорну. Майже беззаперечний претендент на звання “удар року/сезону”.

Суперник Марка Селбі по 1/4 фіналу Марк Аллен переміг Джадда Трампа 4:3, позбавивши того шансів стати першим номером в рейтингу після цього British Open. Щоправда, Джадду потрібно було для цього вигравати турнір.

Решта чвертьфінальних пар мають досить несподіваний вигляд, але від того не менш цікавий. Для гравців з нижньою частини рейтингу це шанс покращити своє рейтингове та фінансове положення.

30 вересня1/4 фіналу
15:00Марк Селбі3v5Марк Аллен
15:00Роббі Вільямс5v1Лю Хаотянь
21:00Ноппон Саенгкхам5v3Джеймі Джонс
21:00Райан Дей5v4Юань Сицзюнь