English Open 2024: півфінал без топ-16

Учасниками півфіналу English Open 2024 є чотири гравці, які не входять до топ-16 світового рейтингу.

Діючий переможець турніру Джадд Трамп, Марк Селбі та Марк Аллен вибули зі змагань на стадії чвертьфіналу.

Хоча в одній півфінальній парі є два гравці, що вже мають рейтингові титули, інша пара гарантує, що в фіналі буде рейтинговий новачок.

У Їцзе – Ішпріт Сінгх Чадха

20-річний китаєць повторив свій попередній найкращий результат на рейтингових турнірах, перемігши Трампа з рахунком 5-3, завдавши Джадду лише другої поразки в цьому сезоні.

У Їцзе зіткнеться з Ішпрітом Сінгх Чадхою за місце в фіналі, причому індієць має ще менше досвіду на такому етапі змагань.

Сінгх Чадха чудово тримався під час найважливішого моменту його напруженого чвертьфінального матчу з Марком Селбі.

Колишній професійний кіберспортсмен вже один раз грав з У Їцзе, програвши йому з рахунком 0-4 у першому раунді цього ж турніру рік тому.

Кріс Вейклін – Ніл Робертсон

Протягом останніх кількох років Ніл Робертсон не спромігся завоювати трофей, але останніми місяцями він повільно набирав впевненість в своїх силах.

Австралієць не виходив у фінал рейтингового турніру з квітня 2022 року, але, враховуючи гравців, які опинились в 1/4 фіналу цього разу, він буде фаворитом.

Сьогодні Робертсон гратиме з Крісом Вейкліном, який переміг Марка Аллена з рахунком 5-2.

Кріс вже перемагав Робертсона – з рахунком 5-4 на German Masters 2023 – але загалом мав складнощі в їх попередніх поєдинках.

Успіх Робертсона чи Вейкліна на English Open цими вихідними призведе до того, що один із них потрапить до топ-16 світового рейтингу.

Матчі 1/2 фіналу пройдуть в форматі до 6 перемог, а учасники раунду отримають грошовий приз в розмірі £21,000.

21 вересня1/2 фіналу
15:00У Їцзе30Ішпріт Сінгх Чадха
21:00Кріс ВейклінНіл Робертсон