Харіс Тахір та Крейш Гурбаксані отримали дворічні карти в мейн-тур

Харіс Тахір з Пакистану та Крейш Гурбаксані з Індії перемогли в фінальний день Q School Азіатсько-Тихоокеанського регіону і заробили дворічні карти в мейн-тур.

В своєму останньому матчі Тахір протистояв китайцеві Лань Юйхао. Тахір зберігав покій від початку матчі і з брейком 67 очок взяв перший фрейм (1-0). Лань виграв наступні два фрейми (2-1), зробивши брейк 69 очок в другому. Однак потім Тахір виграв три фрейми поспіль і здобув визначну перемогу в матчі з рахунком 4-2.

Харіс Тахір:

“Я просто втратив дар мови. Це дуже багато означає для мене, моєї матері та мого брата вдома. Тиск в грі був дуже сильним, але я радий, що впорався з цим добре. Я буду готуватися до переїзду до Великобританії, наполегливо тренуватмусь і робитиму все можливе.”


Крейш Гурбаксані поступався з рахунком 2-0 пакистанцю Мухаммаду Насім Ахтару. В третьому фреймі Ахтару потрібні були три снукери, але він отримав їх, і мав шанс максимально наблизитись до перемоги. Однак Гурбаксані виграв битву відіграшів на останній коричневій кулі і скоротив відставання до 2-1.

Це виявилося ключовим моментом, оскільки після цього Крейш виграв наступні три фрейми і в підсумку переміг з рахунком 4-2.