Санні Акані та Кок Леон Лім отримали дворічні карти в мейн-тур

Санні Акані з Таїланду та Кок Леон Лім з Малайзії здобули перемоги на першому турнірі Q School Азіатсько-Тихоокеанського регіону і отримали дворічні карти в мейн-тур.

Санні Акані є знайомим обличчям в рядах профі, – він дійшов до двох чвертьфіналів рейтингових турнірів під час свого попереднього виступу в турі. 28-річний гравець став професіоналом в 2015 році та змагався в турі протягом семи років, перш ніж вибув в 2022 році. Його спробам повернутися до туру заважала хвороба.

Цього разу в останньому раунді Q School Акані зустрівся з іранцем Алі Гарагозлу. Спочату Акані перемагав з рахунком 3-0, але отримав камбек від суперника, і рахунок став 3-2. Але в підсумку Санні взяв шостий фрейм і переміг з рахунком 4-2.

Санні Акані:

“Я був повністю виснажений під кінець матчу. Коли я вів з рахунком 3-0, я знав, що повинен зосередитися, тому що будь-хто може зробити камбек і змінити гру, якщо втратити концентрацію. Знімаю капелюха перед Алі за рішучий камбек. Я впевнений, що він буде важким суперником в другій події.”


Кок Леон Лім отримав перемогу у важкій боротьбі з колишнім профі Гао Яном, вигравши в контрі (4-3). Таким чином Лім отримав свою першу в кар’єрі карту в мейн-тур.

Завдяки цій перемозі Лім піде по стопах співвітчизника з Малайзії Тор Чуан Леона, який пройшов в мейн-тур через Q School минулого року.