Три слоти, що у 2024 році вже стали хітами

Індустрія азартних розваг відрізняється своїми високими темпами розвитку, а каталоги слотів та інших азартних ігор наповнюються буквально щомісяця. У 2024 році вже вийшло декілька цікавих проєктів від найбільших провайдерів, які одразу ж захопили інтерес українських гравців.

Sun of Egypt 4 від 3 Oaks

Онлайн слот від популярного розробника вийшов у перші дні року, тому мав достатньо часу, щоб закріпитися в топах українських казино. Автори обрали безпрограшний шлях та випустили чергову частину своєї легендарної серії. Тут все виконано відповідно до актуальних стандартів сучасних слотів: технологія Hold&Win накопичує бонусні символи, гра пропонує позмагатися за джекпот 5 рівнів, а бонусна гра складається з трьох безкоштовних обертань, лічильник яких скидається щоразу, коли спін приносить бажаний символ. Зважаючи на любов гравців до єгипетської тематики, у 3 Oaks вийшло гідно продовжити серію Sun of Egypt, з якою можна познайомитися у каталозі Elslotswin та інших популярних ігрових клубів.

The Dog House – Dog or Alive від Pragmatic Play

Своя фірмова серія є і у Pragmatic Play – у новій історії The Dog House, офіційний реліз якої відбувся у березні, домашні улюбленці потрапляють на Дикий Захід, де приміряють на себе ролі справжніх ковбоїв! Це традиційний слот у форматі 5х3, де гравець має змогу виграти раунд з безкоштовними обертаннями, а також випадкові множники виграшу в основному режимі гри. Новий слот відрізняється високою волатильністю, тому на виграш доведеться зачекати, проте ці очікування точно будуть компенсовані. Максимальний виграш у слоті дорівнює 10 000х від ставки. Разом з тим у цій частині грі розробники пропонують класичний формат гри без додаткових технологій – це звичні 5 барабанів, 3 ряди зображень та 20 фіксованих ліній для виграшу.

Aztec Clusters от BGaming 

Розробники з BGaiming від початку року випустили вже декілька проєктів у різних жанрах, демонструючи оригінальний підхід до азартних розваг. Виключенням не став і новий слот Aztec Clusters, в якому автори застосували одразу кілька фішок:

  • Ігрове поле у формат 6х7 з кластерною системою побудови виграшних комбінацій;
  • Відмова від традиційних ліній – важлива лише кількість символів в полі;
  • Можливість придбати квиток у бонусну гру;
  • Функція, активувавши яку, гравець гарантовано отримує wild-символ під час кожного обертання.

Разом з тим Aztec Clusters здивує якісним графічним оформленням, а також досить високим показником RTP на рівні 97%, що часто основним критерієм під час вибору гри.