Запрошувальний турнір Ліга Чемпіонату 2024. Група 2

4 та 5 січня в Лестері відбудуться матчі групи 2 запрошувальної Ліги Чемпіонату та визначиться переможець, який потрапить до фінальної групи.

Всі матчі турніру проходять в форматі до 3 перемог.

Переможцем першої групи став Стюарт Бінгем.

Wordpress Table Plugin
Wordpress Table Plugin

Кріс Вейклін – переможець другої групи

Уникнувши вильоту в першій групі, Кріс Вейклін виграв фінальний матч у Марка Селбі з рахунком 3-2.

Марк Селбі, Кріс Вейклін, Кайрен Вілсон та Алі Картер виграли чотири матчі з шести в груповому етапі та пройшли до півфіналу. В 1/2 фіналу Вейклін переміг Кайрена Вілсона з рахунком 3-2, а Селбі зробив два сенчурі в переможному матчі проти Картера (3-1). Перші чотири фрейми фіналу гравці поділили навпіл, але Вейкелін з брейком 110 очок виборов перемогу в матчі.

Кріс Вейклін:

“Це був важкий матч проти Марка, але коли мій шанс з’явився у вирішальному фреймі, – я ним скористався. У мене була відпустка на Різдво, і це можна побачити по моїй грі, – мої довгі удари зовсім не такі, як я б хотів, і мої відіграші теж були поганими.

Сьогодні було кілька разів, коли я навіть не думав, що зможу вийти з групового етапу. Але декілька гарних кліренсів привели мене до півфіналу.

Кожен турнір – це бонус. Порівняно з тим, де я був 12 місяців тому, я б навіть не мріяв про те, щоб кваліфікуватись на цей турнір. Це престижна подія, і переможець потрапляє на Чемпіон Чемпіонів. Для перемоги потрібно багато, особливо враховуючи які гравці були сьогодні, – усі в топ-16 і добре зарекомендували себе переможцями. Я радий, що пройшов далі.”

Кріс Вейклін приєднається до Стюарта Бінгема в фінальній групі турніру. Марк Селбі, Гері Вілсон, Кайрен Вілсон та Алі Картер потрапляють в третю групу, де їх суперниками будуть Баррі Хокінс, Том Форд та Ніл Робертсон.