Ніл Робертсон та Мінк Нутчарут – переможці парного турніру!

Ніл Робертсон та Мінк Нутчарут – переможці парного турніру!

Австралієць Ніл Робертсон та тайка Мінк Нутчарут виграли парний міксовий турнір, що вчора завершився в Мілтон-Кінсі.

Всього в турнірі приймало участь чотири змішаних пари. У вирішальному фінальному поєдинку австралійсько-тайська пара перемогла англійців Марка Селбі та Ребекку Кенну 4:2.

Третіми фінішували Ронні О’Салліван та Ріенн Еванс. Джадд Трамп і Ин Оньї посіли четверту сходинку.

Ніл Робертсон:

“У певному сенсі Мінк вивела нас у фінал завдяки своїй грі в нашому останньому груповому матчі. Це сповнило мене впевненістю цього вечора, тому що я знав, що якщо я зроблю помилку, вона зможе скористатися своїми можливостями. Я справді пишаюся нею, і це неймовірне відчуття – перемогти.

Я впевнений, що зараз є батьки, які думають про те, щоб залучити своїх доньок до гри в снукер. Такі події потрібні, щоб надати цьому спорту популярності. І найкращі гравці в снукер серед жінок зможуть брати участь в таких турнірах. Коли я був дитиною, то все, чого я бажав – це зіграти матч на телебаченні проти одного зі своїх героїв. Сподіваюся, це допоможе дівчатам здійснити свої мрії.”

Мінк Нутчарут:

“Це для мене більш захоплююче, аніж перемога на Чемпіонаті світу. Це мій перший раз, коли я граю з одним із топ-гравців і мій перший раз на великому турнірі. Це є важливою подією для жіночого снукеру, тому що дуже багато людей дивилися турнір на арені та по телебаченню. Це чудовий досвід для мене, і я хочу продовжувати вдосконалюватися.”