Ребекка Кенна про World Mixed Doubles

Ребекка Кенна про World Mixed Doubles

До нового турніру World Mixed Doubles залишилося всього кілька місяців. І одна з зірок цього турніру, Ребекка Кенна, вважає, що це буде грандіозною подією для жіночого снукеру.

На дебютному турнірі до найкращих чотирьох гравців в снукер приєднаються чотири найкращі снукеристки, які об’єднаються в змішані ігрові пари. Змагання будуть проходити протягом двох днів.

Чотири жінки – Ріенн Еванс, Ин Он Ї, Мінк Нутчарут і Ребекка Кенна, – матимуть можливість грати в командах з Ронні О’Салліваном, Джаддом Трампом, Марком Селбі та Нілом Робертсоном перед величезною телевізійною аудиторією.

Очевидно, що це – чудова можливість для всіх залучених гравців. Але Кенна також вважає, що це може стати великою подією для майбутнього жіночого снукеру, оскільки рівень буде набагато вищим, порівняно з тим, що вони мали в минулому.

“Цей турнір буде дуже важливим. І не лише для нас чотирьох, але й для жіночого спорту загалом.

Це – чудова нагода побачити гру та залучити ще більше дівчат до снукеру, які зможуть прийти та сказати: “О, я теж хочу грати так.”

Коли я починала грати в снукер, я ніколи не думала, що буду змагатися з цією четвіркою гравців, і тим більше грати з одним з них у команді.

Як фанат снукеру, можу сказати: “Вау!” Яка можливість! Це свідчить про те, як добре розвивається жіноча частина гри. Залучити чотирьох найкращих жінок і чотирьох найкращих чоловіків на ITV, – це дуже круто.

Важливий момент для спорту в цілому, але особливо – для жіночого снукеру. Я з нетерпінням чекаю цього, і сподіваюся, що зможу впоратися і не нервувати.”

Ребекка розповіла, що жеребкування відбудеться в Аскоті 6 серпня. Тоді вона дізнається з ким із чотирьох суперзірок снукеру вона виступатиме в команді.

Не дивно, що, маючи можливість зіграти з одним з трьох колишніх чемпіонів світу та діючим королем Крусібл, вона не надто хвилюється, хто буде з нею в команді.

“Зіграти з будь-ким із них – це мрія. Це – надзвичайно. Хочеться пограти разом з Ронні, бо він щойно виграв Чемпіонат світу, це – найкращий гравець усіх часів.”

Metro